Jardins d'Ajuda Suite
****
Rua Nova Do Vale Da Ajuda,S/N , Funchal, 9000-720, Portugali
Over 130,000 hotels worldwide
Tee varaus Internetissä nyt
Tee varaus nyt
tai soita 888-205-7322
yöta
1 Huone ==With== 2 Aikuisia Muuta hakua
Tarkista hinnat
Huone
Huone
Hinnat alkaen EUR 56
Hotel Jardins D’Ajuda is a luxurious 4-star property conveniently located near the centre of Funchal. Local tourist attractions such as Formosa Beach (Madeira), Madeira Stadium and Barreiros Stadium are not far from the hotel. Also within easy reach is Madeira Casino.

Facilities
Dining facilities at Hotel Jardins D’Ajuda include a restaurant. Other hotel amenities include garden. Leisure amenities: Guests can also enjoy the following spa/wellness facilities: sauna, steam room, spa tub. Other services: coffee shop or café, elevator/lift and tours/ticket assistance.

Transportation/Parking facilities
Guests can use complimentary area shuttle.

Kuinka teet varauksen

Varauksen tekeminen on helppoa ja turvallista. Lisää ne päivät, jolloin haluat majoittua, olevaan lomakkeeseen ja lähetä lomake.

Kun huonetyypit ja hinnat näkyvät ruudussa, voit lukea huonetiedot ruudun keskeltä ja valita sopivanhintaisen huoneen klikkaamalla Varaa-näppäintä ruudun oikeassa laidassa. Kun olet valinnut huonetyypin, siirryt kohtaan "Viimeistele varauksesi". Sen jälkeen tarkistat antamasi tiedot "Varauksesi tiedot"-kohdassa ja annat puuttuvat tiedot "Vieraiden tiedot"-kohtaan. Varmista, että nimesi ja sähköpostiosoitteesi on kirjoitettu oikein. Kun olet täyttänyt tarvittavat tiedot, valitse "Viimeistele varaus".

Turvallisuuden varmistamiseksi käytämme luotettavaa Commerce Server -palvelinta, joka suojaa luottokorttinumeron ja koodaa sen ei-käytettävissä olevaan muotoon.

Katso kaikki kuvia galleriassa
Asiakaspalautteita
Ole ensimmäinen henkilö kirjoittamaan arvostelu!

Tietoa alueesta

  Lentokenttiä
  • Funchal, Portugal (FNC-Madeira) - 10.45 mi
  • Porto Santo, Portugal (PXO) - 45.78 mi
  Museot
  • Quinta das Cruzes Museum - 1.82 mi
  • Museum of Natural History Funchal - 1.95 mi
  • Frederico de Freitas Museum - 1.96 mi
  • Sacred Art Museum - 2.10 mi
==PASSWORD_RESET_MODAL==